Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε με οποιοδήποτε άλλο προϊόν τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών (10 εργάσιμες) από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Αλλαγές μπορούν να γίνουν και σε οποιοδήποτε κατάστημά μας με την κάρτα αλλαγής ή την απόδειξη αγοράς. Προσοχή ισχύει ΜΟΝΟ για αλλαγές.

Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές – αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

  1. Συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφής που ακολουθεί και Επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2521028028
  2. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής
  3. Οι ετικέτες του προϊόντος δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο
  4. Δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ του ρολογιού ή δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση.
  5. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η εγγύηση, κάρτα αλλαγής, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος
  6. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Σας ενημερώνουμε ότι η Εταιρία δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός πέντε εργάσιμων (5) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.
Σας ενημερώνουμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Για την αντικατάσταση και οποιαδήποτε μορφής επισκευή προϊόντων, αρμόδια είναι μόνο η ίδια η αντιπροσωπεία. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά και παραλαβή προς επισκευή προϊόντων προς και από την εκάστοτε αντιπροσωπεία. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τους πελάτες μας.